DNES VAŘÍME

Úterý 14 .7. 2020

Polévka

Boršč z červené řepy (7,9)

Hlavní chod

1) Krůtí medailonky marinované v citrusech a bylinkách, zeleninový kuskus (1)

135 Kč

2) Frankfurtská hovězí pečeně, houskový knedlík (1,3,7)

135 Kč

3) Domácí raviloli plněné ricotou a špenátem, sýr Gran Moravia, rukola (1,3,7) / 145 Kč

145 Kč

 

*****

více info

DNES NA ČEPU

V restauraci

KAMENICKÁ 10°

IGNÁC 12°- světlý ležák

SHA MOSAIC 12°

BERNARD FREE

***

V pivnici

Ignác 12°- světlý ležák

Zikmund 13° - polotmavý speciál

Mango-piňa-coco sour 10°- mango-ananasovo-kokosový kyseláč :)

Bezová Pšenice 12°

Sacher 17° - Outmeal stout na meruňkách

I love Honey Bunny 13° - medový ALE

***

Radniční pivo SSEBOU:

0,7l sklo

Nápoje SSEBOU:

Radniční pivo 0,7l sklo:

Ignác

Zikmund

I love you honney bunny

Raspy Sour

Mango-piňa-coco sour

MadCat IPA

Red Beak

Bezová pšenice

více info

Pro pravidelné zasílání týdenního menu, zde vyplňte svůj e-mail

více info

otevírací doba

Restaurace

Pondělí – Čtvrtek 10,30 – 22,00
Pátek 10,30 – 23,00
Sobota 10,30 – 22,00
Neděle 11,00 – 16,00

Pivnice

Pondělí – Pátek 15,00 – 23,00
Sobota 16,00 - 23,00
Neděle ZAVŘENO

REZERVACE tel

Tel.: +420 774 570 365

Jak se vaří v Radniční

RADNIČNÍ RESTAURACE s výhledem na čilý ruch Masarykova náměstí Vás usadí pod historické klenuté stropy a dovolí Vám na pár chvil zastavit se v příjemné a přátelské atmosféře. Než se nadějete, už budete stát před výběrem z našeho pestrého menu nebo stálé nabídky z jídelního lístku.

Tým kuchařů si pro Vás každého půl roku připravuje nabídku stálé nabídky, která se odvíjí od surovin typických pro danou sezónu a roční období. Zastoupena je především kuchyně česká, připravujeme dezerty nebo několik specialit určené do naší pivnice k zlatavému moku z Radničního minipivovaru Jihlava.

Dáváme si záležet na výběru čerstvých a kvalitních surovin, na přípravě pokrmů, dezertů, housek do burgerů i chleba, který se podává především k polévkám.

Mnoho kulinářských zážitků a dobrou chuť Vám přeje

Tým Radniční restaurace a pivnice Jihlava.

Standardní kapacita restaurace je 45 osob.

 

Prohlédněte si naše prostory:

Radniční salonek

Polední salonek

Pivovarský salonek

Pivnice

 

Šéfkuchař Petr Vološčuk

Srdcem naší kuchyně je nyní šéfkuchař Petr Vološčuk, který má za sebou bohatou kuchařskou zkušenost.

To nejlepší, co se za svou kuchařskou karieru naučil, teď předává Vám na talíři.

Koncepcí naší kuchyně je tradiční česká kuchyně v moderním pojetí.

Petr Vološčuk je nejen majitel a šéfkuchař naší restaurace v jedné osobě, ale také se podílí na dalších projektech, například ve spolupráci s Gurmandií rozšiřuje své umění do Vašich řad.

 

Ve svém týmu spolupracuje s kuchaři:

Stanislav Kisiov

Martin Kordovský

Jan Kováč

 

Šéfkuchaři, kteří vytvářeli tvář Radniční v minulých letech, a my jsme tomu rádi:

Libor Homolka

Svatoslav Rychtecký

Jakub homolka

Lukáš Valenta

 

Za odborné rady v našich začátcích v oblasti gastornomie děkujeme Michalu Bartákovi - šéfkuchaři a majiteli studia Divoká vařečka v Brně.

    

Během své desetileté cesty světem pracoval po boku šéfkuchařů zvučných jmen (Peter Gordon, Norman Farquharson, Steve Munkley...) v top restauracích Anglie, Švýcarska, Německa a Nového Zélandu.

KALENDÁŘ AKCÍ


Obchodní prostor

Na Radniční můžete navštívit prodejnu FARMÁŘKA s nabídkou převážně lokálních potravin přímo od farmářů.

Ubytování

Hledáte ubytování blízko Radniční? Máme pro Vás několik tipů.
Kudyznudy.cz - tipy na výlet minipivovary

USPĚLI JSME:

diplom diplom diplom diplom diplom diplom diplom diplom
WiFi pokrytí ve všech prostorách Radniční.
Fabes.cz Kuželna Jihlava Kavárna Muzeum Vinove.cz Sladká vína Bocca Taga design
© 2011 Jihlavský radniční právovárečný pivovar, a.s. All rights reserved. l designed by www.TAGADESIGN.cz l tvorba www stránek KALI.cz